wtorek 28 czerwca 2022

Florentyny, Ligii, Leona

reklama

oferty pracy wyszukiwarka

Reclame

> wersja polska <

Door de reclame via portaal Echo Eindhoven kunt u gemakkelijk in contact komen met de Poolse gemeenschap van Eindhoven en omgeving. Echo Eindhoven biedt een duidelijk en gevarieerd aanbod op het gebied van onder andere cultuur, sport, welzijn en werk. En geeft informatie over de belangrijkste aktualiteiten binnen Eindhoven en omgeving. Wij geven aanbieders de mogelijkheden om te adverteren in de stad Eindhoven en regio.

 

Als u geïnteresseerd bent in adverteren op onze website, neem dan contact met ons op - reklama@echoeindhoven.nl

Bestelformulier

 

Mogelijkheden:

 

Hoofd banner

Hoofd banner onder het hoofdmenu is de reclame banner direct zichtbaar. Vanwege de locatie en de grootte, wordt deze beschouwd als de meest in het oog springende plek voor reclame. Door op deze banner te klikken gaat een lezer naar de pagina die door de adverteerder is aangegeven. Reclame wordt gepresenteerd op de homepage en alle subpagina's, verkrijgbaar in twee maten: 750x100 en 750x200 pixels.

 

 

Technische Specificaties:
- Afmetingen: 750 x 100 of 750 x 200 pixels
- Grootte: 65 kB
- Formaat: JPEG, GIF, FLASH


De middelste banner

De middelste banner is een grafisch reclame-element geplaatst op twee locaties op de hoofdpagina, en ook op de andere subpagina's. Door te klikken op de banner gaat een lezer naar de geadverteerde service.

Technische Specificaties:
- Afmetingen: 336x280 pixels
- Grootte:do 55 kB
- Format: JPEG, GIF, FLASH


De vaste banner

De vaste banner is een grafisch reclame-element geplaatst op de hoofdpagina. Deze banner is   niet roterend met andere banners. Door te klikken op de banner gaat een lezer naar de geadverteerde service.

Technische specificaties
- Afmetingen: 170x90 pixels
- Gewicht: tot 20 kB
- Formaat: JPEG, GIF, FLASH


De kleine banner op de zijkant van de pagina

De kleine banner op de zijkant van de pagina - is een grafisch element geplaatst op de homepage en subpagina's. Banner is roterend met andere banners. Door te klikken op de banner gaat een lezer naar de geadverteerde service.

Technische specificaties
- Afmetingen: 200x200 pixels
- Gewicht: do 50 kB
- Formaat: JPEG, GIF, FLASH


Gesponsord artikel

Gesponsorde artikel kan door de adverteerder in elke aldeling van het portaal echoeindhoven.nl , naar keuze van de adverteerder worden geplaats. De dienst omvat : het plaatsen van het artikel, samen met eventuele illustraties op de website. De maximale grootte is 60 kB artikel met illustraties. Time publiceerde een artikel op de homepage: 7 dagen

 

 

Als u geïnteresseerd bent in adverteren op onze website, neem dan contact met ons opreklama@echoeindhoven.nl